home Hlavní menu šipka Novinky

30.11. (snad) OTEVÍRÁME!

Otevře se v pondělí naše tělocvična?

Rádi bychom, avšak pomyslná zelená se rozsvítí až na základě rozhodnutí vlády tuto neděli. V tuto chvíli se pojďme teoreticky připravit na to, co musí fitness sektor dodržet a jaká opatření budeme muset zavést u nás, pokud v pondělí 30.11. otevřeme.

Všeobecně:

  • maximální kapacita 1 osoba / 15 m2 (pro nás to znamená 26 lidí včetně obsluhy v jeden okamžik)
  • skupinové lekce 9+1 (o nich budeme informovat zvlášť, zjišťujeme dostupnost instruktorů)
  • povinné odstupy 2 m 
  • ochrana úst a nosu během tréninku nebude nutná 
  • pro provoz šaten a sprch pouze režimová a organizační opatření

Naše tělocvična:

  • Vzhledem k tomu, že 26 lidí současně je u nás hrozí pouze výjimečně, nebudeme prozatím zavádět systém rezervací na vstup do posilovny, který by předešel tomu, aby někdo nebyl vpuštěn nebo se tvořila nějaká fronta.
  • Budeme dbát na to, aby se roušky nenosily pouze v době, kdy budete cvičit. Při vstupu do budovy, chodby, přezouvárny, v šatně a při komunikaci s obsluhou na recepci budeme roušku vyžadovat.
  • Dezinfekce rukou při vstupu a průběžná dezinfekce použitého náčiní. Věděli jste, že gelová dezinfekce, kterou si při vstupu aplikujete na ruce, funguje jako tenká rukavice třeba i hodinu tak, že zničí každého vira, se kterým ruce přijdou do styku, aniž byste uměli bojové umění?   

Naše stanovisko k situaci Covid-19

Za případné pondělní otevření provozu jsme rádi a budeme se z naší strany snažit, abychom našim počínáním nějak zbytečně nepřispívali k rozšiřování epidemie. Z dostupných informací víme (viz příspěvek dříve), že fitness sektor patří mezi sektory s minimálním rizikem nákazy. I když se ČR se nevydává cestou neřízeného uvolnění, jak by někteří doporučovali, spekuluje se o tom, že přechod na stupeň 3 v systému PES, je v době předvánoční i tak hraničně riskantní a může přispět ke vzniku další, třetí vlny epidemie. Apelujeme tímto na Vaši zodpovědnost. Snažme se respektovat zavedená opatření jak u nás, tak všude tam, kde by se zavedená jsou. Je to nakonec to nejmenší a zároveň to nejdůležitější, jak pomoci situaci dále neztěžovat. Mějme čisté svědomí pro případ, že budou mít pravdu ti, jenž tvrdí, že dodržování těchto opatření bude nápomocné. Budou-li mít pravdu obě strany, dosáhneme tím synergie ;) A samozřejmě, odložte Vaši milou návštěvu alespoň o několik dní, budete-li mít jakékoliv podezření, že byste mohli být virem nakaženi. Zvažte třeba i nainstalování aplikace eRouška, která by Vás mohla upozornit na to, že jste přišli do kontaktu s nakaženou osobou a kde se k tomu stalo. Trasování patří podle mnohých, a to i odpůrců opatření, mezi ty smysluplné.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na vás a váš pohyb u nás ;)

Rychlý kontakt

Otevírací dobaOtevírací doba

Po-Pá 7-20
So-Ne 8-12 15-19
 

TelefonTelefon na recepci

702 285 490

Kontaktní formulářMáte nějaké dotazy?
kontaktní formulář

Aktuality další aktuality

29
03

Velikonoční svátky

Vážení klienti, rádi bychom vás informovali o otevírací době našeho fitness centra během Velikonoc. Na Velký pátek plánujeme provozovat centrum v běžných otevíracích hodinách 7-20 a na ...

01
01

Nový ceník služeb

Vážení klienti, S úctou Vám oznamujeme, že od 1. ledna 2024 jsmeprovedli aktualizaci ceníku našich služeb. Tato změna byla nevyhnutelná z důvodu stoupajících nákladů na provoz a ...